Ratka Vujovica-Coce 6, 11000 Beograd
Tel/Fax: 063/207-693
e-mail: copytec@infosky.net


Osnovani smo 1995 godine. Posle 10-togodisnjeg rada, sa Nashua, odnosno Nashuatec i Ricoh fotokopirnim programom, odlucili smo da osnujemo sopstvenu firmu za prodaju i odrzavanje birotehnickog programa pomenutih firmi: Ricoh, Nashuatec, Gestetner, RexRotary i Infotec.

Poceli smo davne 1985. godine u servisu "Brodoimpexa" , Beograd, tada jedinog zvanicnog servisa u Jugoslaviji za gore pomenuti program. Tu smo uz usluge servisa vrsili prodaju aparata i repro materijala. 1993 po zatvaranju servisa prelizimo u HCS GmbH, Nemacka, predstavnistvo u Beogradu, gde obavljamo isti posao. 1995. godine, uz saglasnonst HCS GmbH, otvaramo HCS servis, Beograd, a kao podrsku njihovoj prodaji. 
2002. godine firma se transformise i posluje pod nazivom "COPYTEC". Ima pet zaposlenih od toga tri servisera sa sesnaest godina i jednog sa pet godina iskustva u popravkama iskljucivo Ricoh-Nashuatec kopirnog programa. Ovako usko specijalizovan servis sa dugogodisnjim iskustvom, dobro snabdevenim rezervnim delovima i repro materijalom u stanju je da za 24 casa otkloni bilo kakav kvar na vasem aparatu iz ovog programa.

Danas se pored usluga koje pruza nas servis, kao ovlasceni diler za Jugoslaviju za Nashuatec i Gestetner, bavimo i prodajom analognih, digitalnih i kolor fotokopira, digitalnih umnozivaca velike brzine (duplikatora), aparata za kopiranje planova, multifunkcionalnih i fax aparata, originalnih rezervnih delova i repromaterijala. Kako nase trziste pored novih trazi i polovne fotokopir aparate, iste nudimo u paraleli sa novima. Svi korisceni fotokopir aparati su generalno remontovani i na njih se daje ista garancija kao i za nove u trajanju od jedne godine ili na odredjen broj kopija, zavisno od modela.

Stupite sa nama u kontakt ukoliko ste zainteresovani za bilo koji aspekt naseg programa prodaje ili usluga . Bice nam zadovoljstvo da vam izadjemo u susret.

pocetna strana